act coaching

Meer veerkracht en welzijn door ACT-coaches.
Coachen met ACT Bewezen effect.
Er wordt zelfs voorspeld dat ACT de potentie heeft om de effectiviteit van coaching te optimaliseren Bron: Richard Blonna. Dat is geen loze claim omdat ACT inwerkt op hele basale menselijke processen, die de persoonlijke effectiviteit vaak in de weg staan.
Wat is ACT? ACT en Coaching.
ACT en Coaching. Gijs Jansen Liselotte Delwel. Spring naar de inhoud. Wat is ACT? ACT in het kort. ACT: De introductie van een nieuwe vorm van gedragstherapie. Het verschil tussen ACT en positief denken. De zin en onzin van Mindfulness.
GORTcoaching Coaching met ACT: Acceptance en Commitment Therapie.
Deel deze pagina met bekenden. GORTcoaching Coaching met ACT: Acceptance en Commitment Therapie. Informatie over coaching.: Meer informatie over coaching? Lees hier verder over coaching en het verloop van een coachtraject. CMI, NIP, Noloc, ICF Nobco, StR, Ecabo, eCarepro, Overige certificeringen.
Roos ACT Coaching Individuele ACT Coaching en Training.
Mindfulness en compassie heartfulness zijn ook een belangrijk onderdeel van ACT. Therapie van ACTIE. Praktische handvaten ervaringsgerichte oefeningen. Programma op maat. Ervaringen van klanten. Lees ervaringen met ROOSACTCOACHING op Springest. Ik ben geïnteresseerd! bel mij terug voor meer informatie. Wat is ACT? 2015 Roos ACT Coaching Ontwerp en realisatie: Mull2Media.
ACT Coaching.
Online programma 28 dagen compassie. Coaching Stap uit de piekerfabriek. Informatie voor werkgevers. Gratis: videotraining Stap uit de piekerfabriek! Gratis videotraining: Stap uit de piekerfabriek. Zit jezelf niet langer in de weg en ga doen wat je droomt! ja, ik doe mee! ACT helpt je om vol in het leven te gaan staan, het leven een beetje lichter te leven en de dingen die je belangrijk vindt ook echt te doen, vol overgave! Mijn aanpak is gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy ACT.
Coachen met ACT.
ACT is een coachingsmethodiek gericht op het leiden van een bevredigend en vitaal leven. In plaats van lastige gevoelens en gedachten weg te duwen en te vermijden, is ACT erop gericht ze te accepteren. Door toepassing van ACT vergroot je de metale veerkracht van je coachee.
Act Your Self Coaching Act Your Self Coaching.
In Nederland zijn maar enkele ELPH coaches actief, waaronder ook Act Your Self Coaching. ELPH Coaching is een coachingsmethodiek die ervan uitgaat dat lichaam, geest, ziel en psyche met elkaar samenwerken. Binnen deze methode is ook bekend hoe dit gebeurt.
Opleiding ACT.
ACT en leiderschap. Samen ACTief in je gezin. Introductieworkshop Time to ACT. Supervisie op maat. Data basisopleiding ACT. Data vervolgopleiding ACT. ACT en MF in relatie coaching. ACT en leiderschap. Samen ACTief in je gezin. Oefeningen en metaforen uit het boek.

Contacteer ons

Op zoek naar act coaching?