act training

ACT training Psycholoog Utrecht Oost.
Uiterste aanmelddatum voor de training van november is 25 oktober 2017. Wil je aan de slag met ACT en liever niet in een groep, dan kun je terecht voor een individuele ACT training. Een individuele ACT training bestaat uit een kort kennismakingsgesprek en 5 bijeenkomsten van 45-60 minuten.
Bamboe-ACT ACT en Mindfulness training.
Ik werk met de nieuwe verrassende methode ACT waarmee in korte tijd een groot resultaat wordt behaald. ACT Acceptance en Commitment Training is wetenschappelijk onderbouwd en mindfulness is hier onderdeel van. Los daarvan geef ik ook de 8 weekse mindfulnesstraining.
StressWise Rotterdam de toegankelijke psycholoog ACT therapie training mindfulness.
Rotterdam training solo individueel. ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen. Trainingen van 8 weken Eigen bijdrage vanaf 80 Geen eigen risico. AANMELDEN, INFO, ADVIES. Rotterdam training duo met z'n' tweeën. ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen.
F-Act Training Coaching.
ACT Training.
The Pocket Learner consists of a range of materials developed by ACT Training Services personnel. The organisation seeks funding to workshops for parents and carers/guardians and the wider families of young children, empowering them to effectively support their childrens learning.
SeeTrue ACT-trainingen.
En evenals de mindfulness blijkt ook de ACT heel goed bruikbaar als training voor mensen die meer voluit willen leven. Daar waar de mindfulness zich voornamelijk richt op het kunnen zijn met wat er is en met het vermogen om stil te kunnen staan, richt de ACT zich op het in beweging komen vanuit zijn.
ACT training.
De ACT training is gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy. ACT leert je een zachtaardige houding aan te nemen t.o.v. alles wat je denkt, voelt en ervaart, terwijl je tegelijkertijd op weg gaat om je doelen en dromen te verwezenlijken.
Training: Acceptance and Commitment Therapy ACT voor zorg en welzijn Springest.
In de vijfdaagse training Acceptance and Commitment Therapy ACT leert u uw cliënten effectief omgaan met vervelende gedachten, gevoelens en omstandigheden. Een training voor professionals in de psychosociale en geestelijke gezondheidszorg. Acceptance and Commitment Therapy ACT is een relatief nieuwe therapievorm ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Steven Hayes.
MD-act Assessment Coaching Training.
MD-act is een adviesbureau op het gebied van mens en werk. Het bureau staat onder de dagelijkse leiding van arbeids en organisatiepsychologen Mariëlle Damoiseaux en Albert van Veen. Zij bundelden hun jarenlange ervaring en kennis en richtten in 2006 MD-act op.
Acceptance Commitment training ACT Ekayana.
Acceptance Commitment training ACT. Acceptance Commitment training. ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy, een nieuwe vorm van Gedragstherapie. Deze training is geschikt als aansluitende training voor degene die de reguliere 8 weekse mindfulness basistraining hebben gevolgd en toe zijn aan verdieping.

Contacteer ons

Resultaten voor act training