time to act

Introductieworkshop Time to ACT.
Op basis van het boek Time to ACT! geeft Gijs Jansen een uiteenzetting van wat ACT wel en niet is. Met een kleine greep uit de geweldige grote bron van metaforen, oefeningen en technieken laat hij je vervolgens op een ervaringsgerichte manier weten wat ACT precies is.
Time to ACT!
ACT bewijst dat wetenschap en spiritualiteit elkaar niet hoeven te bijten. Sterker nog: ze vullen elkaar perfect aan! Time to Act! is bedoeld voor iedereen die op een professionele, ervaringsgerichte en praktische manier met ACT aan de slag wil gaan.
Time to ACT! Boek Sociaal.Net.
Mijn enthousiasme is in ieder geval opgewekt om mij in deze methodiek verder te verdiepen en ermee aan de slag te gaan. Ik zou zeggen: Time to Act. Ik neem het op voor druggebruikers In sociaal werk blijft empathie cruciaal.
Home.
ACT zorgt voor een vrolijke, speelse levenshouding, waarbij alle angst en pijn die inherent is aan het leven op de koop toe wordt genomen. SeeTrue heeft samen met Gijs Jansen en Tim Batink een ACT groepstraining ontwikkeld. Time to ACT!
Time to Act.
Time to Act. Over de trainer. Time to Act biedt een gevarieerd trainingsaanbod voor al wie beter voor zichzelf wil zorgen en anders met dagelijkse moeilijke gedachten en emoties wil leren omgaan. Acceptance and Commitment Therapy ACT en Mindfulness vormen hierbij de basis.
Time to ACT; het basisboek voor professionals.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Time to ACT; het basisboek voor professionals. Handboek voor de toepassing van de Acceptance and Commitment Therapy, een vorm van gedragstherapie. Geneeskunde, Psychotherapie en andere therapieen, ACT, Gedragstherapie, Lichaam en Gezondheid, Hulpverleners, gedragstherapie Taal.
Time to ACT Gijs Jansen Tim Batink Uitgeverij Thema YouTube.
De Acceptance and Commitment Therapy ACT vloeit voort uit het mindfulness gedachtegoed en brengt het beste uit verschillende werelden samen. ACT bewijst dat wetenschap en spiritualiteit elkaar niet hoeven te bijten. Sterker nog: ze vullen elkaar perfect aan! Time to Act!
Nieuwsbrief.
TIME TO ACT! paperback Gijs Jansen, Boek Alle boeken bij Fnac.
1 speciale aanbieding TIME TO ACT! Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje en geniet meteen van 5% korting op al je aankopen. Waarom Fnac-lid worden? Ontdek alle voordelen! TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN TIME TO ACT! Auteur Gijs Jansen Tim Batink. Verschijningsdatum februari 2014.
Downloads ACT in Actie.
Roy Thewissen Docent. Time to ACT! Home / Downloads. Downloads admin 2017-10-06T2359050000.: ACT in Actie heeft de afgelopen jaren meer dan 50 verschillende ACT-oefeningen inclusief audio-opnames en ACT-metaforen ontwikkeld inclusief illustraties, informatiebrochures geschreven, alsook informatieve videos opgenomen welke hier gratis beschikbaar worden gesteld om te gebruiken in uw eigen praktijk.

Contacteer ons

Op zoek naar time to act?