opleiding act

Acceptance and Commitment Therapy.
Je hebt de ACT trainingsvaardigheden veelvuldig geoefend. Na deze opleiding ben je in staat om volwassenen en jongeren met ACT te behandelen. Psychologen, therapeuten, coaches, counsellors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici uit de reguliere en complementaire hulpverlening.
Acceptance and Commitment Therapy ACT ICM Opleidingen.
In de training ACT leert u in 3 dagen wat ACT is, hoe u de kracht van ACT kunt integreren in uw leven én hoe u dit kunt overbrengen op anderen. Heeft u advies nodig? Vraag gratis en vrijblijvend studieadvies aan.
SeeTrue ACT-Opleidingen.
meer zicht krijgen op wie je bent, wat je belangrijk vindt waar je aandacht aan wilt besteden en wat je nog wilt bereiken in dit leven en hoe daar naar op weg te gaan. SeeTrue biedt een 6-daagse opleiding aan tot ACT trainer en een 5-daagse vervolgopleiding tot ACT trainer.
Coachen met ACT Bewezen effect.
Iedereen die een mensgerichte HBO opleiding heeft afgerond, open staat voor mindfulness-meditatie en bereid is om de verschillende ACT-processen ook zelf te ondergaan kan leren om ACT in coaching in te zetten. Als je nog geen enkele ervaring heb met meditatie, dan is het raadzaam om eerst een mindfulness-training te volgen.
ACTcursus Welkom bij ACTcursus, cursus in Acceptance and Commitment Therapy.
ACTcursus is de enige opleider in Nederland met een door de internationale ACT vereniging erkende ACT trainer, Jacqueline A-Tjak. Zij is in 2016 uitgeroepen tot Fellow van de ACBS. ACT is een therapievorm die de afgelopen jaren in toenemende mate toegepast wordt en zich in steeds grotere belangstelling mag verheugen.
Acceptance and Commitment Therapy bij kinderen en jongeren ACT4kids.
Daarnaast is Janneke yogadocent waarbij ze zich richt op de begeleiding van kinderen en tieners. We zijn met SeeTrue in overleg over een vervolgopleiding ACT" bij kinderen en jongeren. Mocht je genteresseerd zijn in deze opleiding, mail dan gerust: info@ACT4kids.nl.
Acceptance and Commitment Therapy ACT RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
specifieke toepassingen van ACT op verschillende probleemgebieden. Korte theoretische inleiding door de docenten, literatuurstudie, demonstraties van en oefenen met het uitvoeren van verschillende interventiemethoden en experiëntiële therapeutische vaardigheden. Ruimte voor het bespreken van eigen casuïstiek. Experiëntiële oefeningen in de groep. Cursisten moeten beschikken over kennis die te vergelijken is met een basiscursus cognitieve gedragstherapie en over enige ervaring met het behandelen van cliënten bij wie vermijdingsgedrag onderdeel van de problematiek vormt. aan te schaffen literatuur. Acceptance and Commitment Therapy. Theorie en praktijk. Houten: Bohn Stafleu Van Loghum U dient dit boek te lezen voor aanvang van de cursus. Het is van groot belang dat u over de juiste voorkennis beschikt om deel te nemen aan de cursus. Herkwalificatie Eerstelijnspsycholoog NIP. Herkwalificatie Klinisch Psycholoog. Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie NVvP. Vereniging voor Gedrags en Cognitieve therapie VGCt herregistratie. Deel deze cursus.: 020 625 08 03. Ik heb een vraag. Jacqueline A-Tjak is klinisch psycholoog BIG en psychotherapeut, supervisor VGCt. Deze opleiding incompany volgen meer weten.
Opleiding: ACT Acceptance Commitment Therapy Millian.
Meestal staat reflecteren centraal bij loopbaanbegeleiding maar bij ACT leer je studiekiezers zich minder te identificeren met hun gedachten, onzekerheid te accepteren, mindfull aanwezig te zijn in het nu en het zelf als context te ervaren waardoor ze signalen binnen en buiten het zelf beter waarnemen. 01-02-2018 Amsterdam Start opleiding: ACT Acceptance Commitment Therapy.
Acceptance and Commitment Therapy ACT RINO Groep Utrecht.
Deze docent werkt mee aan.: Acceptance and Commitment Therapy ACT A1927. Acceptance and Commitment Therapy ACT A1928. Acceptance and Commitment Therapy ACT B1854. Acceptance and Commitment Therapy ACT B1879. Deel deze pagina.: Schrijf je meteen in! Heb je vragen over deze opleiding of cursus?
Acceptance Commitment Therapy ACT Pro Education.
De kernprocessen van ACT. Het motiveren van ongemotiveerde cliënten. Werken aan daadwerkelijke gedragsverandering. Sterke therapeutische relaties. Na actieve deelname ontvangt u een certificaat. Deze cursus bestaat uit 3 dagen van 09.30 uur tot 16.30 uur. De cursus wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten. Bij Pro Education kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning thuisstudie. Kies hier welke variant u wilt volgen. Pro Education is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt.

Contacteer ons

Resultaten voor opleiding act