act nl

ACT in Actie Training Opleiding.
ACT is een vorm van gedragstherapie, die mensen helpt om op een flexibele manier om te gaan met de problemen die ze tegenkomen terwijl ze blijven investeren in de dingen die echt belangrijk zijn voor ze; van klacht naar veerkracht!
Theaterschool ACT theaterschoolact.
De magie van het theater prikkelt veel kinderen een andere kant van zichzelf te laten zien. Aanmelden bij Theaterschool ACT. Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Theaterschool ACT geeft les aan kinderen van 6 tot en met 20 jaar.
SeeTrue ACT-trainingen.
En evenals de mindfulness blijkt ook de ACT heel goed bruikbaar als training voor mensen die meer voluit willen leven. Daar waar de mindfulness zich voornamelijk richt op het kunnen zijn met wat er is en met het vermogen om stil te kunnen staan, richt de ACT zich op het in beweging komen vanuit zijn.
Act! CRM TendenZ.
Waar jij gaat, gaat Act! stelt je in staat productief te zijn, ongeacht waar je werkt: op kantoor, thuis of onderweg. Krijg toegang tot de gegevens die je nodig hebt, online of offline. Wat jij leuk vindt, vindt Act! Blijf via Act!
Act Groep Act groep.
psycholoog ACT psychotherapie training NL.
De StressWise psychologen zijn zeer betrokken en maken gebruik van de nieuwste inzichten in de positieve psychologie en de derde generatie gedragstherapie, zoals ACT. Wij gaan uit van je kracht, onderzoeken, ontdekken en beleven het proces naar nieuw evenwicht samen met jou.
Home.
Voor" zover ik weet is dit het eerste uitgebreide Nederlandse boek voor professionals op basis van Acceptance and Commitment Therapy ACT. ACT is om meerdere redenen relevant, maar een van de belangrijkste redenen is dat ACT hulpverleners een andere manier biedt om evidence based te kunnen werken."
ACT Belangenorganisatie voor acteurs.
Onderzoek: Evaluatie Wet auteurscontractenrecht Reactie ACT metoo Gouden Kalveren 2017 Toneelprijzen 2017 Mirjam Koen wint de ACT Award 2017 Foto's' ALV 2017 Nieuwe korting: Kring Cinema Masterclass met Ivana Chubbuck Overkoepelend meldpunt voor ongewenste omgangsvormen 19 jan Workshop van Timothy de Gilde.
Relact Act! Nederland CRM voor het MKB Act! specialist sinds 2003.
Werkt onder: Windows, Web, Hosted en mobiel Aanbevolen voor: Groepen en Sales Teams De Premium-versie van Act! biedt dezelfde mogelijkheden als de Pro-versie. Daarnaast zijn er extra functionaliteiten voor grotere groepen en Sales Teams, zoals: Online toegang tot het CRM systeem via smartphone, tablet en internet met Act!
SeeTrue ACT-Opleidingen.
meer zicht krijgen op wie je bent, wat je belangrijk vindt waar je aandacht aan wilt besteden en wat je nog wilt bereiken in dit leven en hoe daar naar op weg te gaan. SeeTrue biedt een 6-daagse opleiding aan tot ACT trainer en een 5-daagse vervolgopleiding tot ACT trainer.

Contacteer ons

Meer resultaten voor act nl